Novi portal

 

Dobrodošli na Knjižni portal Razgledaj/posudi/kupi.

TIM press je pokrenuo novo internetsko sučelje kako bi čitateljima omogućio pristup knjizi u više njezinih oblika. Riječ je o novom Knjižnom portalu Razgledaj/posudi/kupi.

Na novim mrežnim stranicama čitatelji se mogu besplatno registrirati i bez naknade prelistavati uzorke svih knjiga objavljenih u izdanju TIM pressa no uvođenjem novog portala svaki čitatelj ima mogućnost kupnje i posudbe e-izdanja odabranih naslova TIM pressa, prilagođenih svim sučeljima (iOS, Android itd.). Kupnja e-izdanja podrazumijeva trajni pristup e-izdanju odabrane knjige na našem portalu sve dok je portal aktivan. Posudba e-izdanja podrazumijeva posudbu u trajanju od 30 dana, koja kreće od dana uplate.

Projekt Knjižnog portala Razgledaj/posudi/kupi predstavlja jedinstvenu i inovativnu inicijativu, a platforma koju plasiramo prvi put objedinjuje mogućnost kupnje i posudbe e-knjige na mrežnim stranicama izdavača. Naš je cilj približiti izdanja TIM pressa čitateljima svih generacija i dodatno potaknuti čitanje korištenjem suvremene ICT tehnologije. Želimo proširiti čitalačku bazu, pobuditi zainteresiranost za knjigu i književna događanja među hrvatskom publikom te objavljivati nove naslove domaće i strane literature koji bi cijenom/uvjetima bili pristupačniji hrvatskom čitateljstvu.

Kao i do sada, sve naslove TIM pressa možete kupiti u tiskanom obliku, dok je dio naslova od sada dostupan i u elektroničkoj formi.