Kupovina, plaćanje, isporuka i reklamacije

 

Uvjeti kupnje

Ovim se uvjetima utvrđuje postupak naručivanja, plaćanja i preuzimanja proizvoda koji su ponuđeni na ovim stranicama. Prodavatelj je TIM press, a kupac je posjetitelj ovih stranica koji popuni elektroničku narudžbu, pošalje je prodavatelju te obavi plaćanje virmanom.
Ovi uvjeti sastavljeni su u skladu s hrvatskim Zakonom o zaštiti potrošača.
Cijene proizvoda koje su navedene pored proizvoda konačne su maloprodajene cijene (uključujući sve poreze i naknade). Cijena isporuke cjelokupne narudžbe navedena je pod "Košarica".

 

Naručivanje

Kupac naručuje proizvod ili više proizvoda elektroničkim obrascem za narudžbu. Kupcem se smatra svaka osoba koja elektronički naruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke i pošalje narudžbu. Roba se naručuje elektronički, klikom na određeni proizvod te njegovim spremanjem u košaricu.

 

Identifikacija

Kupovinu na TIM press web-shopu moguće je ostvariti kao registrirani ili neregistrirani korisnik. Ako ste registrirali korisnički račun i na TIM press web-shopu, sustav će pamtiti vaše podatke i omogućiti da pri svakoj sljedećoj kupnji ne morate iznova upisivati osnovne podatke. Ako ne želite da sustav pamti vaše podatke, odaberite opciju 'Plaćanje kao gost' i uneseni podaci bit će iskorišteni samo za trenutačnu kupovinu.

 

Plaćanje

Naručeni proizvodi plaćaju se po ponudi/predračunu virmanom koji će kupac primiti na e-mail adresu koju je naveo, nakon što završi postupak naručivanja. Plaćanje se obavlja uplatom na IBAN HR 0223600001101419717, s pozivom na broj koji je generiran na svakoj ispunjenoj ponudi/predračunu.

 

Oblici plaćanja

  • opća uplatnica
  • virman
  • kreditnim karticama (VISA, MASTERCARD)

 

Isporuka

Nakon uplate roba naručena ovim web-shopom, zajedno s R1 računom, isporučuje se na poštansku adresu koju ste naveli.
Naručene proizvode dostavljamo vlastitom dostavom ili putem Hrvatske pošte.
Troškovi isporuke iznose 4 € (PDV je uključen u cijenu). 
Cijene dostave istaknute su na www.tim-press.hr i u njima je sadržan pripadajući PDV. Cijene dostave aktiviraju se kod naručivanja.
Dostava je besplatna za narudžbe iznad 30 € za područje Republike Hrvatske.
Za narudžbu knjiga izvan Republike Hrvatske potrebno je kontaktirati prodaja@tim-press.hr radi dogovora za izdavanje računa i dostavu.

Rok isporuke za područje Republike Hrvatske jest pet do sedam radnih dana.

 

Reklamacije

Ukoliko roba koju ste primili nije ona koju ste naručili ili je oštećena, molim nazovite na +385 (0)1 611 97 13 ili se javite e-mailom na adresu tim.press@tim-press.hr.